Bloggnorge.com // Livet med hest
Start blogg

Livet med hest

wherever you go, go with all your heart

Mestring!!! Både for hest og rytter!

Kategori: Uncategorized | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 24. november , 2017 kl. 10:03

Herlighet! Hva vi to har fått til idag! Vi har prøvd oss barbak for første gang! Var ganske ustø i begynnelsen…. kjente på hvordan dette kom til å bli. Hadde faktisk forberedt meg (helt seriøst!) på å ligge på bakken idag 😂. Etter en stund var jeg klar til å finne ut litt hva Odin egentlig kan og tåler uten å jazze seg max opp. Vi har : bitt, steila, bukka, sloss, klypi, kjefta, skrytt masse, ledd. Jeg tok virkelig ett oppgjør med min egen frykt for tullet hans, og prøvde å få han til og ville dette selv. Vi holdt totalt på i 1 time. Etter kanskje en halvtime skjedde det noe i hodet på Odin, helt seriøst….når han skjønte at hun merra som satt oppå ikke fant seg i tullet og fortsatt satt på, og også kunne være (veldig) morsk, da merket jeg at han ga opp. Og etter det var det bare en gang til han prøvde seg, det var det. Gikk som ett lam fremover, ingen frustrasjon da jeg måtte gi sjenkler ( i begynnelsen kunne jeg ikke være nær han, siste del kunne jeg gi så mye sjenkler jeg trengte), travet som en drøm på tegn. Og koste oss faktisk! Vi sloss og vi vant – begge to!💜For en følelse! Nå er treningen vår virkelig effektiv! Digger dette! Og for en mestring! Både for han og meg.

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.