Bloggnorge.com // Livet med hest
Start blogg

Livet med hest

wherever you go, go with all your heart

Magisk dag…!

Kategori: Uncategorized | 1 kommentar » - Skrevet søndag 3. desember , 2017 kl. 15:17

Noen dager er bare magiske…!❤. Sånne som idag…. Våknet opp til en enorm iver til å reise til stallen. Hadde planen klar forsåvidt, og håpet Odin også var med på de 😊.
Først tømmekjørte vi – helt alene i stallen, helt alene på banen….og det gikk som en drøm ❤. I ridningen er det høyre han syntes er vanskelig, i tømmekjøring er det venstre – haha. Luring.
Fikk han til og med rundt i volte på tømmene idag, det pleier han ikke skjønne så mye av 😂. Og da til høyre – perfekt mestring for han! Etter tømmekjøringen var han så fornøyd med seg selv, og tydeligvis med meg og, han kom med hodet opp på skulderen min og her sto vi og koste og sov i 10 min! ❤. Ett hestehode er tungt 😂.
Ville også prøve rygg med sal idag. Tok han med (heeelt alene) ut på beitejordet, og red i 20 minutter, uten noe som helst frustrasjon! Han var en helt og flinkas uten like! Det var også første gang vi prøvde med godteri som belønning. Har ikke villet det, da mange hester blir fryktelige slitsomme av dette – men Odin gjorde dette til noe positivt, og fikk masse motivasjon av dette. Ikke noe mas utenom. Det tror jeg var den beste økta på ryggen hans hittil ❤ heeeelt alene – flinke gutten! Merker han får mer og mer troen på seg selv.
Vi avsluttet dagen med mer kos og julefotografering 😀. Og hele dagen søkte han til meg (selv om snø er fryktelig digg og spise i julefotograferingen 😂).
Regner med dere som selv trener hest, forstår magien i denne dagen….og de som ikke forstår hest, kan nok forstå mye av bildene jeg har her ❤

 

 

Annonser

Kommentarer

  1. Bengalen sier:

    Magiske dager er gode dager!!!

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.