Bloggnorge.com // Livet med hest
Start blogg

Livet med hest

wherever you go, go with all your heart

Vi tar ett steg tilbake….

Kategori: Uncategorized | 0 kommentarer » - Skrevet tirsdag 9. januar , 2018 kl. 08:22

….som overskriften sier..vi tar ett steg tilbake….Odin har den siste uken låst seg litt fra ryggen. Han hadde nok vært flink lenge nok nå – hehe.

I går fikk jeg ei jeg vet har litt peiling på unghest og hest generelt til å prøve Odin. Det ble høylydte protester – og mye krangling. Hun mente at han er en skikkelig tøff nøtt – og har litt drittungefakter. Ganske mye faktisk. Hun var ganske sikker på at han ikke har vondt, eller er redd. Han bare skjønner ikke poenget og gevinsten av å gjøre som han blir fortalt. Med det sagt, jeg fikk bare bekreftet mine allerede opplevde inntrykk av han. Hun mener jeg gjør alt riktig med han – nytter ikke å «tvinge» han.

Jeg står tilbake litt «tom». Og usikker på meg selv.

Men etter samtale med hun jeg har privattimer med, ble jeg mye klokere og igjen får jeg følelsen av at jeg gjør ting helt riktig. Og tar ett steg tilbake….til hvordan jeg opprinnelig tenkte jeg skulle gå frem. Skal fortsette å følge magefølelsen min, og se Odin best mulig. Lage en trygg tilværelse for han , hjelpe han i alt han syntes er litt skummelt. Gå sammen om utfordringer – uten tvang. Få han til å velge riktige avgjørelser, og få han til å finne ut at det jeg ber han om, faktisk er det lureste.

Så nå legger vi salen bort litt, og starter slik jeg har gjort – bare kun fra bakken. Litt press, masse ros og sette han opp for suksess, som ei klok ei sa til meg i går. Få han trygg i alle situasjoner, og få han til å føle at jeg er en han kan gå til for å få veiledning.

Det blir nok mye «blod, svette og tårer», men han er bare så verdt det. Og fordelen min er at jeg ikke er avhengig av å ri for å ha det gøy med hest! Så nå blir det masse longering, tømmekjøring, leieturer, lek og bakketrening.

Gleder meg til masse positive opplevelser, og nok en gang masse fremgang. Også må man selvfølgelig tåle å gå tilbake ett par skritt innimellom.

Jeg bruker mye tid og krefter på tankene rundt Odin, og det å «se han» for den han er – men det er så verdt det! Det gir meg så mye. Han er en flott hest!

Som bare må ha litt ny veiledning.

Så da er vi klare for ny giv! Gleder meg.

Annonser


css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.