Bloggnorge.com // Livet med hest
Start blogg

Livet med hest

wherever you go, go with all your heart

Jeg har blitt en dekken-mamma!

Kategori: Uncategorized | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 20. mars , 2020 kl. 10:55

Haha, det har jeg faktisk blitt. Man tror (og har lært!) at Islandshester og Shettiser ikke fryser. Det stemmer ikke! Jeg har i år fått se at begge våre har stått og ristet som aspeløv! Rett over plussgrader, vindretning horisontalt og regn….da fryser mine! Og er de trent i tillegg samme dagen – er det nesten bankers. Så nå er jeg mer observant på det. Jeg er jo først og fremst opptatt av mine hesters vel og ve – og la de stå og fryse er rett og slett mishandling! Og i tillegg er jeg jo ikke interessert i å ha en stiv hest. Så det er godt, når jeg har så godt ettersyn av hestene mine, for da blir sånne ting tatt vare på <3

I går var Ida og meg på en fantastisk ridetur, men glade og fine gutter! Men de ble gjennomvåte av svette. Både fordi de ble trent godt, men også fordi de nå merker at våren kommer, og har startet felling. La på de to dekken hver – og for en fryd å komme til de på morgenen idag, og ta av dekken på gode og tørre fininger <3  Det merkes at de setter pris på å ha på seg dekken ved svette/vått.

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.