Bloggnorge.com // Livet med hest
Start blogg

Livet med hest

wherever you go, go with all your heart

Verden er i krise, og vi har våre personlige små kriser

Kategori: Uncategorized | 0 kommentarer » - Skrevet mandag 23. mars , 2020 kl. 11:38

Verden er i krise…hverdagen er så veldig annerledes enn vi er vant til. Pga covid-19 må vi gjøre alt på en litt annen måte. Noen takler dette bedre enn andre. Personlig så følger jeg retningslinjer man får – men bruker også sunn fornuft – det er lov. Jeg er i jobb, men vi begrenser samvær, og vi reiser ikke på besøk til hverandre. Mine hender er så mye vasket at de nå er full av eksem, og tørre som sandpapir. Vi begrenser handling i butikk, og vi holder avstand fra folk når vi møter noen hvis vi går på tur. Men oppi alt dette, som kan være kjipt, så er dette bare luksusproblemer. Ingen av oss i familien er syke, og om vi blir syke, så vil vi mest sannsynlig tåle dette helt ok. Det finnes så mange i verden nå som ikke tåler å bli syke….så vi i Bøleveien 8 har bare luksusproblemer.

Også har man alltid sine egne, små kriser – de forsvinner ikke av den grunn. Livet blir satt i perspektiv, så de små krisene får ikke så mye plass hos meg nå. MEN de er der…..en av disse har handlet om han vakringen på bilde her. Skal ikke gå innpå i detalj hva krisen innebærer, men etter mye tegn, gode samtaler med ett par personer, og egne logiske tanker – gleder jeg meg til å dele maaaaange år til med Odin <3

Ha en fin dag alle sammen, og hold avstand :)

Annonser


css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.