Bloggnorge.com // Livet med hest
Start blogg

Livet med hest

wherever you go, go with all your heart

Treningshelg!

Kategori: Uncategorized | 0 kommentarer » - Skrevet mandag 20. november , 2017 kl. 10:45

På fredag fikk vi prøvd tømmekjøring på Odin! DETTE syntes både Odin og mor var skikkelig gøy! Travtreneren fra ungdomstiden kom frem i meg- og dette blir det myyyye mer av! Tømmekjøring blir Odin og Lena’s treningsform 😁. Jeg ser bunaden til 17.mai som en mulighet nå 😂

 På lørdag var denne kjekke karen på en fantastisk tur, med mange skritt frem i utviklingen. Vi har leid ut (som faktisk er helt genialt, for da får man selv litt trim😂), og ridd hjem. Ganske langt faktisk. Uten noe som helst nykker….uten noe som helst ukontrollerte følelser eller bevegelser….slappet av har han…sett seg for…og kunne faktisk gå ett stykke bak Stigandi (som er helt fantastisk tålmodig og flott kar!)…har slappet såpass av at jeg også fikk kjent på traven hans. Han er helt fantastisk å ri❤…han har alle bevegelser slik jeg liker de. Og jeg elsker at han syntes trives med meg på ryggen tross alt 😍…idag trodde jeg at jeg satt på hvem som helst annen hest…ikke en barnslig, søt og litt kranglete hest. Idag hadde han lagt alt det der hjemme😂

Søndag ble det tømmekjøring igjen, det er bare helt fantastisk gøy!

Det blir mye trening på hest & mor fremover 😂

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.