Bloggnorge.com // Livet med hest
Start blogg

Livet med hest

wherever you go, go with all your heart

Det finnes ikke dårlig vær…

Kategori: Uncategorized | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 23. november , 2017 kl. 06:42

 

NÅ er vi skikkelig igang med treningen til Odin. Jeg er veldig opptatt av variasjon – og at han hele tiden skal ha det gøy ❤. Og det har vi – digger og trene han! Og jeg har lært meg en viktig ting, man må ikke ri for å ha det gøy med hest 🤗 Jeg er også opptatt av struktur, så måtte leke meg med en trenings-ukeplan 😂. Ikke fastsatt, men en fin idé tror jeg. Idag har vi fått en skikkelig treningsøkt med tømmekjøring! Tok han og meg med til der hestene pleier å beite på sommeren, masse ny snø der med skare. Vi slet oss igjennom- opp og ned 😁. I en halvtime kjørte vi oss ut der, mens det regnet is. Koste oss, begge to❤ Den samhørigheten vi to begynner å få nå er herlig, gjensidig respekt og rettferdighet. Vi har kommet langt! Godklumpen gjør det beste han kan, hele tiden. Og han kan en hel del. Fin fyr ❤

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.