Bloggnorge.com // Livet med hest
Start blogg

Livet med hest

wherever you go, go with all your heart

Så var det ett nytt år da !

Kategori: Uncategorized | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 5. januar , 2018 kl. 20:22

Nytt år, ny muligheter 😊

Jada, 2018 blir ett spennende år. Og for Odin sin del, håper vi at han får ett flott år sammen med oss!

Han fungerer fint i flokken nå. Virker ikke som han blir plaget lenger, selv om han ikke alltid kommer først til maten akkurat. Noen prøver også å komme innpå han for å leke, det er han ikke alltid så interessert i. Men han er rolig i flokken, og stresser ikke max ut når jeg kommer og hente han. Han kommer alltid til meg og vil være med da, og det er så koselig.

Vi har bl.a hatt en heisa-tur siden sist. Den var ikke bare harmonisk – hehe. Det var sammen med Miriam og datter, Stigandi og Maxi.

1. Odin var ikke så interessert i å ri i ut, og det er han jo sjelden – så greit.

2. Null respekt for meg og trær, vil ikke lystre sjenkler for å få han unna. Det blir litt limbo-følelse ett par ganger!

3. Skal IKKE gå over bekken ivertfall!

4. Når Odin først får smaken på frem og fart blir det full eksplosjon! Maken til galopp på flat mark! Og null resekt for meg når jeg prøver å roe han ned og stoppe han. Helt ukontrollert, eksplosiv hest.

Skulle tro Odin syntes det var skikkelig gøy å være en fest på tur! Jeg derimot, ble ikke spesielt imponert.  Jeg fikk ikke høyere puls, eller ble redd….men det er ett under at man ble sittende på hesten ett par..tre…5 ganger! Så dette var den første gangen jeg var ganske så forsynt med hele hesten.

Meeen , like glad i han, og kanskje enda mer….blir jo enda mer lei meg og får ett større ønske om å lykkes med han, når han føler han må gjøre så mye utav seg.

I går prøvde vi bane igjen. Fungerte veldig fint de første 20 min. , så stoppet det helt. Tok resten av økten fra bakken.

Gått til innkjøp av to nye bitt jeg håper han vil like – skal bytte litt på de. Også kjøpt en front riser, syntes salen ligger veldig høyt over ryggen hans bak. Så får vi se hvordan det blir.

Godt nytt år alle sammen!

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.